KLJUČ biblioteka (najlakši i najisplativiji način objavljivanja knjiga)

Dragi Autori i Prijatelji,

Nezavisna izdavačka kuća Nova POETIKA je pokrenula nov način objavljivanja knjiga, pod našom etiketom. Svesni činjenice da, u našem okruženju, postoji znatan broj Autora koji nemaju prevelike ambicije i traže put “skromnosti” u objavljivanju svojih autorskih ostvarenja, pokrenuli smo biblioteku KLJUČ, koja je namenjena Autorima sa nevelikim ambicijama.

“Ključni” razlog za pokretanje ove biblioteke je i sveopšta kriza u Srbiji i zemljama Regiona, koja knjigu nikako ne zaobilazi, pa smo odlučili da objavljivanje knjige učinimo dostupnim većem broju Autora. Brojnim Autorima i čitaocima domaće književnosti nije strano saznanje da su, u većini slučajeva, domaća izdanja samofinansirajuća i sada Vam nudimo najpovoljniji način za ovakvo objavljivanje.

KLJUČ je svojevrsni “samizdat”, kao način samoobjavljivanja, uz stručnu pomoć tima Nova POETIKA. Na ovaj način našim novim Autorima je dostupna mogućnost da svoje autorsko Delo objave zvanično, sa znatno manjim sredstvima od troškova koje podrazumeva objavljivanje u standardnim tiražima od 300, 500 i 1000 primeraka. Pritom ste Vi, kao Autor, vlasnik objavljenog tiraža, izuzevši obavezne primerke za arhivu Narodne biblioteke Srbije i arhivu izdavačke kuće Nova POETIKA. Broj obaveznih primeraka, koji se ne isporučuju Autoru, je 30 primeraka. Tiraž može biti doštampavan neposredno po isteku (prodaji) bez uvećanja troškova i to je još jedna povoljnost ovog načina izdavanja. U slučaju publikovanja drugog izdanja knjige na naslovnoj strani korica knjige će biti pridodat pečat sa tekstom “drugo izdanje”.

Ovaj način publikovanja knjiga je posebno pogodan za Autore lirike, kratke forme i za Autore koji do sada nisu zvanično objavljivali autorska ostvarenja, jer i ovim putem se Vaše izdanje može naći u prodaji i afirmisati kod čitalačke pubilike.

Uput za slanje i objavljivanje rukopisa – OVDE.

U prikazanoj tabeli se nalaze okvirne cene za tiraže od 150 i 200 primeraka, obima knjige od 100, 150 i 200 stranica, kako biste imali što bolji uvid u troškove ovakvog načina objavljivanja. Knjige se štampaju i povezuju u vrhunskoj, najsavremenijoj, digitalnoj tehnici. Cene su prikazane u eurima, podrazumevajući dinarsku protivvrednost. Za rukopise čji je obim veći od 200 stranica kalkulacija troškova će naknadno biti dostavljena Autoru.

Naše usluge, za ovaj vid publikovanja knjige, podrazumevaju kompletnu pripremu za štampu (dizajn korica, osnovnu korekturu, prelom i uređivanje knjige), štampanje izdanja i CIP (ISBN broj i katalogizaciju u NBS). Podrazumeva se i da je su lektorsko-korektorski poslovi obavljeni od strane Autora. U slučaju potrebe za lektorisanjem rukopisa naši lektori će stručno obaviti i taj posao po ceni nižoj od komercijalne.

Dizajn korica za biblioteku KLJUČ je tipski i na fotografiji možete videti izgled korica Vaše buduće knjige…

Uživajte u objavljenom Delu…

Comments (3)

  1. Ovo mi odgovara još kad bi bilo na rate to bi bilo idealno…Razmišljam se o izdanju u tiražu od 200 knjiga i 150 stranica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + 9 =

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.