Kako smo nastali

Nova POETIKA je nastala 2009. godine  kao ideja o spajanju kreativnih svetova svih koji, u onome što imaju da kažu, nisu ograničani ni politički, ni nacionalno, ni verski, niti na bilo koji drugi način. Par godina kasnije osnovana je kao agencija za profesionalne izdavačke i promoterske delatnosti, a pre svega kao prostor za multikulturalnu komunikaciju i saradnju umetnika i institucija na prostorima ex-Yu, kao iz Evrope i Sveta, Nova POETIKA je hrabro dosledna ideji da je u savremenom društvu neophodno razvijati multikulturalnu komunikaciju na svim nivoima, a pre svega na polju kulture i umetnosti.

Nova POETIKA je nastala kao posledica višedecenijskih iskustava članova naše redakcije u poslovima izdavaštva, promovisanja umetnosti, organizovanja kulturnih događaja i dizajnerskim poslovima…

Nova POETIKA sarađuje sa institucijama i pojedincima koji stvaraju i razmišljaju bez pomenutih ograničenja…

Izdavačka produkcija Nova POETIKA je poslovni sistem i objedinjuje poslovanje dve izdavačke kuće: Izdavačku i promotersku agencija Nova POETIKA i Izdavačko-štamparsko preduzeće NAUČNA KMD, iz Beograda.

Nova POETIKA s radošću prima u svoje redove sve koji ne priznaju granice lokalnog, nacionalnog, političkog, verskog, klanovskog ili bilo kog doktrinarnog sistema koji stoji na putu slobodnoj, altruističnoj i kreativnoj misli.

Osnivač agencije Nova POETIKA i njen glavni i odgovorni urednik je Milomir Bata Cvetković, multimedijalni umetnik. Vlasnica agencije i direktorka je Dragana Bečejski Cvetković. Naša redakcija broji 13 članova, među kojima se nalaze isključivo umetnici i kreativni radnici.

Profesionalno i stručno obavljamo sve izdavačke, promoterske, štamparske i druge usluge…

Naše usluge – OVDE

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.