Uslovi korišćenja

Internet prodajno mesto novapoetika.com je vlasništvo Nove POETIKE

 

Nova POETIKA Vam daja mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.

Na sajtu možete slobodno detaljno pregledati ponudu, bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše internet stranice www.novapoetika.com smatra se prodajom na daljinu.

Robu koju poručite na našem sajtu možete platiti pouzećem, uplatnicom, karticom ili kao pravno lice. Više o tome možete pročitati ovde.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 3 do 7 radnih dana putem kurirski službi na način kako je to definisano ovde.

Kupac koji potvrdi kupovinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

Cena robe je izražena je uz svaki artikl.

Cenovni benefiti i prodajni podsticaji (akcijska prodaja) obavlju se u skladu sa uslovima objavljenim na www.novapoetika.com

Kupac ima pravo na reklamaciju koji se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Knjižare Vulkan zadržavaju pravo da ovakav materijal uklone sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka.

Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu  objavljena.

Zaštita podataka o ličnosti.

Poštovani prijatelji,

Nova POETIKA se stara o Vašim podacima o ličnosti sa najvišim mogućim stepenom pažnje i to u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018).

Podaci o ličnosti se obrađuju na osnovu Vašeg pristanka.

Pristanak je svako dobrovoljno, određeno, informisano i nedvosmisleno izražavanje volje lica, kojim to lice, izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom, daje pristanak za obradu podataka o ličnosti koji se na njega odnose.

Smatra se da je davanje Vaše e-mail adrese (unošenje i slanje iste u formu na našim web sajtovima) predstavlja jasnu potvrdnu radnju kojom ste dali pristanak za obradu podataka o ličnosti.

Radi otklanjanja svake sumnje, davanjem Vaše e-mail adrese (unošenjem i slanjem iste u formu na sajtu) potvrđujete da ste prethodno upoznati i da ste saglasni sa ovim obaveštenjem.

Lica koja vrše obradu podataka o ličnosti su ona lica koja su zaposlena u Novoj POETICI i koja imaju ovlašćenje za obradu podataka.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.