65. Međunarodni Beogradski Sajam Knjiga 2022. godine

Nova POETIKA na 66. MEĐUNARODNOM SAJMU KNJIGA 2023.

Izveštaj o našem nastupu na 66. sajmu knjiga pogledajte OVDE.

Kompletnu informaciju pogledaj OVDE.

Nastup Nove POETIKE na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Nova POETIKA, kao i prethodnih godina, učestvuje na 65. velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu (23.10.2022 – 30.10.2022). Poslednji, 64. sajam knjiga održan je 2019. godine i naša kuća je imala zapažen izložbeni nastup. Razlozi za neodržavanje sajma prethodne dve godine poznati su, pa se stoga više radujemo ovogodišnjoj svetkovini knjige.

Ove godine nastupamo sa više od 450 odabranih naslova, među kojima se nalazi bogata produkcija od poslednjeg održanog sajma do danas. Stoga sve naše Autore i Prijatelje s radošću pozivamo na aktivno učešće na ovogodišnjem sajmu. Pozovite svoje rođake i prijatelje da posete naš štand, kako bi se upoznali sa našim brojnim izdanjima i družili sa svima nama. Ovo je i jedinstvena prilika za upoznavanje autora i čitalačke publike, diskusije, razmenu iskustava i druženje, a i za povoljnu nabavku neke od odabranih knjiga iz naše produkcije. Za detaljne informacije o uslovima gostovanja naših autora na štandu pogledajte objavu OVDE.

Posebnost ovogodišnjeg predstavljanja naše kuće je prisustvo našeg prijatelja i saradnika (suizlagača) izdavačke agencije Nova ARTIJA iz Paraćina, koju predvodi naš tehnički urednik Vladica Milenković. Nova ARTIJA uspešno zauzima značajno mesto u srpskom izdavaštvu, pa je i ovo razlog više da nas posetite.

Nova POETIKA, na ovogodišnjem sajmu, nalazi se na galeriji hale 1 i veoma lako ćete nas naći. Ove godine dobili smo najveći štand na galeriji i bićemo lako uočljivi.

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja. Nova POETIKA Vas srdačno očekuje, a ulogu domaćina na našem štandu preuzimaju: Dragana Bečejski Cvetković (direktorka); Tamara Đuran (lektorka i korektorka); Milomir Bata Cvetković (gl. i odg. urednik); Vladica Milenković (tehnički urednik i predstavnik izdavačke agencije Nova ARTIJA).

Posebno pozivamo vas Autore da ne propustite priliku da i Vaša izdanja budu promovisana na najvećoj svetkovini knjige, jer uspešnost našeg izlaganja zavisi prvenstveno od Vašeg prisustva. Štand Nove POETIKE je otvoren za sve poklonike umetnosti, a mi smo raspoloženi za druženje i saradnju. Svaki naš autor ima slobodu da pozove svoje prijatelje i čitaoce u terminima koje sam odabere, a mi ćemo se potuditi da budemo dobri domaćini i pružimo Vam podršku u promovisanju dela…

Voli vas vaša Nova POETIKA.

sajam22_raspored

Nastup Nove POETIKE na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Nova POETIKA, kao i svake godine, učestvuje na 64. velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu (20–27.10.2019).

Ove godine nastupamo sa odabranih 200 naslova, među kojima se nalazi bogata ovogodišnja produkcija od tridesetak novih izdanja…

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja.

Nova POETIKA se, ove godine, osmi put pojavljuje na beogradskom sajmu knjiga i srdačno Vas očekuje…

Izdanja nove POETIKE biće prisutna na predstojećem sajmu na galeriji hale 1 i u hali 4, na štandu našeg distributera (MAKART).

Šaljite rukopise na vreme i ne propustite priliku da i Vaše izdanje bude promovisano na najvećoj svetkovini knjige. Rukopise za sva izdanja koja će biti objavljena do početka sajma primaćemo i uzeti u razmatranje do 05.08.2019.

novapoetika_sajam_2019

Nastup Nove POETIKE na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Nova POETIKA, kao i svake godine, učestvuje na 63. velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu (21–28.10.2018).

Ove godine nastupamo sa odabranih 150 naslova, među kojima se nalazi bogata ovogodišnja produkcija od tridesetak novih izdanja…

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja.

Nova POETIKA se, ove godine, osmi put pojavljuje na beogradskom sajmu knjiga i srdačno Vas očekuje…

Izdanja nove POETIKE biće prisutna na predstojećem sajmu na galeriji hale 1 i u hali 4, na štandu našeg distributera (MAKART).

Šaljite rukopise na vreme i ne propustite priliku da i Vaše izdanje bude promovisano na najvećoj svetkovini knjige.

novapoetika_sajam_2019_mesto

Nastup Nove POETIKE na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Nova POETIKA i ove godine nastupa na prestižnom, velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Ovogodišnji, 62. sajam knjiga biće održan od 22.10.2017. do 29.10.2017. Mi smo na galeriji hale 1, kao i prethodnih godina.

Beogradski sajam knjiga je jedinstvena prilika našim brojnim Autorima da promovišu svoja izdanja, na našem štandu i da se druže sa svojim čitaocima. Jedinstvena je prilika i za naše čitaoce da mogu kupiti naša izdanja po veoma sniženim, sajamskim cenama…

S radošću Vas očekujemo…

sajam 20177

Za ilustraciju žive atmosfere sa naših štandova pogledajte neki od youtube snimaka sa naših štandova:

Damir Nikšić, 6O. Sajam knjiga u Beogradu
Bilja Krstić A Capela, Sajam knjiga 2013
Dragan Vujić Vujke, NOVA POETIKA
Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Нема производа у корпи. Нема производа у корпи.

0