Nova POETIKA, kao i prethodnih godina, učestvuje na 66. velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu (21.10.2023 – 29.10.2023). Posebnost ovogodišnjeg sajma je njegovo trajanje, jer će (umesto 8 dana) trajati 9. Na prethodnom, 65. sajmu knjiga naša kuća je imala zapažen izložbeni nastup. Izveštaj sa prošlogodišnjeg učešća na sajmu možete pogledati OVDE. Ove godine, kao i prethodne, zakupili smo štand od 39 kvadratnih metara, dužine 13 metara, pa ćemo biti u mogućnosti da ugostimo sve naše Autore i goste.

Ove godine nastupamo sa više od 450 odabranih naslova, među kojima se nalazi bogata produkcija od poslednjeg održanog sajma do danas. Stoga sve naše Autore i Prijatelje s radošću pozivamo na aktivno učešće na ovogodišnjem sajmu. Pozovite svoje rođake i prijatelje da posete naš štand, kako bi se upoznali sa našim brojnim izdanjima i družili sa svima nama. Ovo je i jedinstvena prilika za upoznavanje autora i čitalačke publike, diskusije, razmenu iskustava i druženje, a i za povoljnu nabavku neke od odabranih knjiga iz naše produkcije. Za detaljne informacije o uslovima gostovanja naših autora na štandu pogledajte objavu OVDE.

Posebnost ovogodišnjeg predstavljanja naše kuće je prisustvo našeg prijatelja i saradnika (suizlagača) izdavačke agencije Nova ARTIJA iz Paraćina, koju predvodi naš tehnički urednik Vladica Milenković. Nova ARTIJA uspešno zauzima značajno mesto u srpskom izdavaštvu, pa je i ovo razlog više da nas posetite.

Nova POETIKA, na ovogodišnjem sajmu, izlagaće na galeriji hale 1. Tačnu poziciju štanda možete pogledati na fotografiji, na kraju ove vesti. Ove godine, kao i prethodne zakupili smo štand od 39 metara kvadratnih, dužine 13 metara i kao najveći na galeriji lako je uočljiv sa svih strana.

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja. Nova POETIKA Vas srdačno očekuje, a ulogu domaćina na našem štandu preuzimaju: Dragana Bečejski Cvetković (direktorka); Milomir Bata Cvetković (gl. i odg. urednik) i Vladica Milenković (tehnički urednik i predstavnik izdavačke agencije Nova ARTIJA).

Posebno pozivamo vas Autore da ne propustite priliku da i Vaša izdanja budu promovisana na najvećoj svetkovini knjige, jer uspešnost našeg izlaganja zavisi prvenstveno od Vašeg prisustva. Štand Nove POETIKE je otvoren za sve poklonike umetnosti, a mi smo raspoloženi za druženje i saradnju. Svaki naš autor ima slobodu da pozove svoje prijatelje i čitaoce u terminima koje sam odabere, a mi ćemo se potuditi da budemo dobri domaćini i pružimo Vam podršku u promovisanju dela.

Info za Autore i posetioce našeg štanda: Ako iz bilo kog razloga niste stigli da se blagovremeno prijavite za promotivno učešće na štandu Nova POETIKA, na ovogodišnjem sajmu knjiga, slobodni ste da se organizujete i pozivate prijatelje i goste u okviru slobodnih termina. U nastavku članka pogledajte tabelu sa terminima gostovanja prijavljenih autora i podržite svoje kolege u predstavljanju njihovih Dela. U tabeli su predstavljeni termini gostovanja naših autora i dela, kao i radno vreme sajma po danima. Tabelu možete listati ili preuzeti. Dobro nam došli na veliku svetkovinu knjige i radujemo se vašem prisustvu i podršci.

Pozivamo Autore da se prijave za učešće na ovoj svetkovini na e-mail: novapoetika@gmail.com sa naznakom UČEŠĆE NA SAJMU KNJIGA. Svi autori koji se blagovremeno prijave dobiće termin od 90 minuta za predstavljanje svoje knjige na našem štandu. Prijave za učešće na sajmu možete slati do 15.10.2023. Raspored gostovanja autora sa naznačenim teminima biće objavljeni na ovoj stranici 16.10.2023. Autori koji se ne prijave u naznačenom roku i dalje mogu aktivno učestvovati na sajamskom nastupu, ali isključivo u okviru slobodnih termina. Podelite ovaj članak na društvenim mrežama, kako bismo bili brojniji i veseliji na sajamskom predstavljanju naših izdanja.

Voli Vas Nova POETIKA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0