Dragi Autori i prijatelji Nove POETIKE,

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na ovogodišnjem sajmu knjiga. Svi autori koji se blagovremeno prijave dobiće si termin od 90 minuta za predstavljanje svoje knjige na našem štandu. Pogledajte tabelu sa terminima gostovanja naših autora sa prošlogodišnjeg sajma i podelite ovaj članak na društvenim mrežama, kako bismo bili brojniji i veseliji na sajamskom predstavljanju naših izdanja.

Autori koji se nisu zvanično prijavili, a žele da predstave svoje izdanje na našem štandu, slobodni su da (u okviru slobodnih termina) predstave svoje delo i druže se sa drugim autorima i čitaocima. Dovoljno je da pozovu svoje prijatelje i čitaoce u nekom od slobodnih termina i da poziv objave.

Kompletnu informaciju o našem sajamskom predstavljanju pogledajte OVDE.

Dobro nam došli na najveću balkansku svetkovinu knjige.

Voli vas vaša Nova POETIKA.

Dragi naši Autori,

Nova POETIKA, kao i svake godine, učestvuje na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Raspored prostora nam je poslat sa velikim kašnjenjem, tako da imamo manje vremena za organizaciju sajma i promocije knjige naših autora u odnosu na prethodne godine. U odnosu na povećanu produkciju u našoj kući neophodno je vaše aktivno učešće na ovogodišnjem sajamskom nastupu. Stoga je neophodno da svi autori, koji žele da učestvuju na sajmu, dostave dopis našoj redakciji sa terminom svog boravka na sajmu koji sami odaberu. Sajam knjiga će trajati od nedelje 23.10.2022. do nedelje 30.10.2022. Ne preporučujemo predstavljanje vaših dela prvog i poslednjeg dana (posebno ne u terminima pre 13h i posle 16h), ali ste slobodni doći na naš štand od ponedeljka do subote, u terminu koji sami predložite. Neophodno je da nam dostavite dopis sa odabranim terminom vašeg prisustva na štandu Nova POETIKA, sa naznakom UČEŠĆE NA 65. SAJMU KNJIGA, kako bismo objavili vaš dolazak i pozvali prijatelje i goste. Zbog velikog interesovanja za učešće autora na sajamskoj prezentaciji neophodno je da dopis sa željenim terminom dostavite na mail-adresu naše redakcije redakcijapoetika@gmail.com, najkasnije do 10.10.2022. godine. Svi termini za subotu 29.10.2022. već su popunjeni, tako da valja požuriti sa prijavama vašeg učešća. Vreme za predstavljanje vaše knjige će biti ograničeno do 90 minuta, kako ne bi došlo do bespotrebne gužve i prevelikog preklapanja sa terminima. Predstavljanje knjige podrazumeva druženje sa gostima, predstavnicima naše kuće i čitaocima i potpisivanje knjiga. Za detaljnu informaciju o sajamskom izlaganju pogledajte stranicu našeg sajta OVDE. Ova informacija važi i za autore našeg suizlagača Nova ARTIJA.

Voli vas vaša Nova POETIKA.

Comments (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0