KONKURS ZA NAJBOLJU KNJIGU Nove POETIKE 2017/2018.

nagrada2017_jelena vukovic_sajt

Redakcija IA NovaPOETIKA će rezultate konkursa objaviti 15.09.2018, a autor nagrađenog izdanja dobiće pravo na objavljivanje svog narednog izdanja, pod etiketom Nova POETIKA. Kompletne troškove izdanja, u tiražu od 500 primeraka snosiće izdavač Nova POETIKA. Pošaljite svoj rukopis na vreme…

Napomena:

Konkurs je raspisan za autore Nove POETIKE koji su objavili (ili će objaviti) svoju knjigu u izdavačkoj kući Nova POETIKA u periodu od 01.11.2017. do 29.10.2018. Dakle, sva dela koja budu objavljena, pod našom etiketom, automatski učestvuju na konkursu, a prvonagrađena knjiga će biti promovisana na našem sajtu, kao i u našim promotivnim prostorima u Beogradu. Prodaja knjige će biti organizovana putem naručivanja preko naše online knjižare, u našoj klub-knjižari u centru Beograda (Zetska br. 2, Skadarlija)), kao i putem zvanične distribucije. Izdanja objavljena u drugoj izdavačkoj kući nemaju pravo učešća.

Autori koji žele da se njihovo izdanje objavi u ovoj godini i promoviše na narednom, velikom sajmu knjiga u Beogradu, svoje rukopise mogu poslati najkasnije do 01.09.2018. godine, kako bi Nova POETIKA uspešno i u roku realizovala izdanje.

zbirka lose poezije_jelena vukovic
Kupi knjigu – OVDE

Knjiga koja je osvojila članove naše redakcije i čitalačku publiku širom ex-YU prostora, na konkursu za najbolju knjigu 2016/2017. je knjiga ZBIRKA LOŠE POEZIJE Jelene Vuković iz Crne Gore.

Sve čestitke nagrađenoj autorki i zahvalnost novim autorima na interesovanju za objavljivanje u našoj kući.

ikonice_NP_objavi knjigu

Uputi za slanje rukopisa – OVDE

Voli Vas Vaša Nova POETIKA!

KONKURS ZA NAJBOLJU KNJIGU Nove POETIKE 2016/2017.

konkurs2017_foto reklama_200
Uput za slanje rukopisa – OVDE

IA NovaPOETIKA-ArgusBooks&Magazines produžava stalni konkurs za za najbolju knjigu, u našem izdanju, objavljenu između dva sajma knjiga u Beogradu. Sva izdanja objavljena pod etiketom Nova POETIKA, od 01.11.2016. do 20.08.2017. imaju pravo konkurisati… Sva dela objavljena na jezicima našeg govornog područja (srpski, hrvatski, bošnjački…), pisana latiničnim ili ćiriličnim pismom mogu učestvovati na konkursu. Dela kojima se konkuriše nisu žanrovski ograničena. Rukopis slati u jednom word dokumunetu, na adresu novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com sa obaveznom biografijom i bibliografijom autora, uz kontakt telefon.

Redakcija IA NovaPOETIKA-ArgusBooks&Magazines će rezultate konkursa objaviti 15.09.2017, a autor nagrađenog izdanja dobiće pravo na objavljivanje svog narednog izdanja, pod etiketom Nova POETIKA. Kompletne troškove izdanja, u tiražu od 500 primeraka snosiće izdavač Nova POETIKA. Pošaljite svoj rukopis na vreme…

Napomena:

Konkurs je raspisan za autore Nove POETIKE koji su objavili (ili će objaviti) svoju knjigu u izdavačkoj kući Nova POETIKA u periodu od 01.11.2016. do 29.10.2017. Dakle, sva dela koja budu objavljena, pod našom etiketom, automatski učestvuju na konkursu, a prvonagrađena knjiga će biti promovisana na našim sajtovima. Prodaja knjige će biti organizovana putem naručivanja preko naše online knjižare, u našoj novootvorenoj knjižari u centru Beograda (Dečanska 14), kao i putem zvanične distribucije. Izdanja objavljena u drugoj izdavačkoj kući nemaju pravo učešća.

Autori koji žele da se njihovo izdanje objavi u ovoj godini i promoviše na narednom, velikom sajmu knjiga u Beogradu, svoje rukopise mogu poslati najkasnije do 01.09.2017. godine, kako bi Nova POETIKA uspešno i u roku realizovala izdanje.

Blank bookcover with clipping path

Knjiga koja je osvojila članove naše redakcije i čitalačku publiku širom ex-YU prostora, na konkursu za najbolju knjigu 2015/2016. je knjiga SMOTULJCI Draška Sikimića iz Republike Srpske, sa 4 realizovana izdanja u samo jednoj godini.

Sve čestitke nagrađenom autoru i zahvalnost novim autorima na interesovanju za objavljivanje u našoj kući.

Voli Vas Vaša Nova POETIKA!

Mesto izdavačke kuće Nova POETIKA na ovogodišnjem sajmu knjiga. OVDE!

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0