book_LOGO_vazna vest_small1. Nova POETIKA pokreće akciju sniženja svojih izdanja objavljenih pre 2016. godine od – 50%. Spisak sniženih izdanja biće objavljen na stranicama Nove POETIKE;

2. Nova POETIKA je, na proteklom, 61. međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, prezentovala tridesetak novih, veoma zanimljivih i literarno kvalitetnih i značajnih izdanja, od kojih je 16 izdanja učestvovalo u konkursu za NIN-ovu nagradu;

3. Najuspešnije izdanje u 2016. godini je knjiga SMOTULJCI Draška Sikimića. Ovo Delo je, samo u 2016. doživelo 4 izdanja.

4. Nova POETIKA je, treći put, obnovila stalni konkurs za najbolju knjigu, u svojoj produkciji. Pogledaj KONKURS ZA NAJBOLJU KNJIGU Nove POETIKE 2016/2017.

5. Nova POETIKA je oplemenila i obogatila svoji internet knjižaru sa nekoliko hiljada naslova, među kojima se nalazi oko 200 izdanja objavljenih u Našoj kući. Osim knjiga, u našoj internet knjižari možete odabrati i brojne muzičkefilmske i strip naslove.

Zahvaljujemo svim Autorima, čitaocima, saradnicima i prijateljima na podršci i učešću u našem radu. O svojim aktivnostima obaveštavaćemo Vas blagovremeno i dalje.

Ostajemo različiti i predani svojim Autorima i čitaocima.

Voli Vas Vaša Nova POETIKA. info@novapoetika.com

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0