maja volk_andi_small
facebook.com/zdravi stilovi života

Prof. Dr Maja Volk, ne prestaje da iznenađuje javnost i čitalačku publiku knjigama o zdravom životu, korišćenju žive hrane i lečenju teških bolesti prirodnim putem. Saradnja sa Majom Volk je započeta 2011. godine kao potreba da se pomogne većem broju ljudi, sa zdravstvenim problemima.

Maja Volk je često u nemogućnosti da ostvari direktan kontakt sa svim ljudima kojima je potreban savet i konkretna pomoć, pa smo publikovanjem knjiga rešili da nastavimo Majinu humanu misiju. Maja Volk je sve ređe u mogućnosti da lično komunicira sa brojnim ljudima kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna, zbog njenog čestog boravka u inostranstvu, na studijskim putovanjima, pa njene knjige tek sada postaju značajne i korisne…

Osnova Majine veganske filozofije se sadrži u često ponavljanoj rečenici: – Zvanična medicina se bavi bolestima, a priroda zdravljem.

Uspešnosti i publicitetu svih Majinih knjiga, sa ovom tematikom, doprinosi i to što interesovanje za zdravu ishranu i zdrav način života, na našim prostorima, ne jenjava, a obzirom na urbani način života i količinu svakodnevnih stresova postajemo sve bolesniji narod.

Posebno je značajna i Majina medijska popularnost, kao i njeno iskustvo u uspešnom u trajnom izlečenju najtežeg oblika karcinoma, što je doprinelo da knjige Maje Volk postanu dostupne široj čitalačkoj publici.

Za punih 6 godina saradnje sa Majom Volk, svedoci smo činjenice da su njene knjige i saveti pomogli hiljadama ljudi.

Stoga Vam srdačno preporučujemo Majine lekovite knjige, koje će Vam pomoći u osvajanju trajnog zdravlja i poboljšanju kvaliteta života.

Klikom na naslov knjige dobijate mogućnost da, po promotivnoj ceni, naručite neku od Majinih knjiga, na kućnu adresu, preko naše internet knjižare, bez odlaska u knjižaru. Knjige šaljemo i van Srbije, na sve destinacije. Za sve koji žive van Srbije neophodno da knjigu naručite OVDE, upisivanjem naslova knjige i svog e-mail-a:

KOTLIĆI SU U PAKLU (u raju nema kuvanja);

ŽIVA HRANA (za zdravu decu i živahne roditelje);

SIROVI ŽIVOT (kako početi početak);

100 pitanja/100 odgovora;

PRIRODNI AFRODIZIJACI;

ISPOVESTI MEDICINSKOG JERETIKA Robert S. Mendelson – Prevod i komentari Maje Volk.

 Vole Vas Maja Volk i Nova POETIKA

maja volk_potpis
ostala izdanja Nove POETIKE 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0