TEMA SKELA – Slobodan Ružić

1 recenzija korisnika

800,00 RSD

Categories,

Slobodan Ružić – TEMA SKELA

Kada neko u doba današnje, kao svedok prethodnih decenija, smutnih i istorijski važnih, dâ svedočanstvo u svoj svojoj ogoljenoj istini, subjektivno i objektivno u isti mah, surovo koliko i podsticajno za borbu i neodustajanje, veliki je podvig. A kad u tome stvori delo iznijansirano važnim temama, prožeto dubokim filozofsko-etičkim promišljanjima, naučnom građom i najtananijim titrajima od života načete ljudske duše, dobije se roman velike vrednosti. Dobije se knjiga Tema Skela Slobodana Ružića…

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 8 eura + troškovi poštarine).

 

1 recenzija za TEMA SKELA – Slobodan Ružić

  1. Radovan Prodanović

    Smela, provokativna i iskrena knjiga o komplikovanim životnim jednačinama za koje postoji univerzalni ključ: ljubav. Ljubav u svim svojim pojavnim oblicima. Knjiga koja će prodrmati Vaš kavez, u ma kom da ste, ali Vam i dati odgovore na mnoga aktuelna pitanja.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *