Poštovani čitaoci i poklonici zdrave ishrane i zdravog života

Obaveštavamo Vas o ponovljenim, najtraženijim knjigama Maje Volk, koje su Vam dostupne po promotivnim cenama, naručivanjem na kućnu adresu. Sve ponuđene knjige su zbirka recepata, konkretnih, praktičnih i detaljnih saveta za korišćenje žive hrane i osvajanje trajnog zdravlja putem biljne ishrane. Majine knjige, sa ovom tematikom, najtraženije su u regionu, a mnogi naši čitaoci su svedoci „lekovitosti“ ovih knjiga i konkretne pomoći u lečenju najtežih bolesti.

Prof. dr Maja VOLK, univerzitetski profesor, dramaturg, multimedijalna umetnica i poznato medijsko lice, u prošlosti je bila suočena sa takozvanom „neizlečivom bolešću“. Posle, delimično uspešne operacije najtežeg oblika raka grla odrekla je „poslušnost“ zvaničnoj medicini i prihvatila se lečenja zdravom, sirovom hranom. Koncept korišćenja žive hrane i zdravog života je veoma jednostavan i nije teško prihvatiti ga. Unošenjem živih ćelija u organizam, moguće je podići imunitet do neslućenih granica, otkloniti opasnost od svake bolesti i osvojiti trajno zdravlje. Maja Volk često govori: „Medicina se bavi bolestima, a priroda zdravljem – odlučite sami“…

Maja VOLK je danas, kako sama tvrdi, na početku sedme decenije života, trajno zdrava osoba i nesebično deli svoja iskustva sa svakim ko želi da živi zdravo, srećno i dugovečno.

Klikom na fotografiju naslovnice željene knjige možete direktno realizovati kupovinu preko naše internet knjižare.

KOTLIĆI SU U PAKLU – 20. izdanje
SIROVI ŽIVOT – 11. izdanje
100 PITANJA – 100 ODGOVORA – 2. izdanje
ISPOVEST MEDICINSKOG JERETIKA – 2. izdanje
ŽIVA HRANA – 9. izdanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naručivanjem svih pet knjiga ostvarujete popust u iznosu od 700,00 dinara (za inostranstvo 7 eura). Dakle, umesto 2.700 dinara platićete 2000 dinara.

Uživajte u čitanju i ostanite zdravi…

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0