Obaveštavamo Vas da je žiri za dodelu nagrade ZLATNI HRAST za najbolju priču, na prošlogodišnjem konkursu, odabrao priču PESNIKOVA TUGA iz neobjavljene zbirke priča CARPE DIEM (ambigvitetne istine) Đorđa Ćirjanića. Autoru čestitamo na nagradi i želimo mu da ih i dalje osvaja. Nagradu je dodelio žiri u sastavu: Dragana Bečejski Cvetković (direktorka naše kuće); Zoran Bognar (književnik, stručni saradnik i stalni član naše redakcije) i Milomir Bata Cvetković (glavni i odgovorni urednik).

Svim autorima koji su poslali rukopise na konkurs zahvaljujemo na učešću i želimo još mnogo napisanih i objavljenih priča i knjiga.

Nagrađeni Autor dobio je mogućnost da realizuje štampano izdanje zbirke priča u našoj kući, bez ikakvog finansijskog učešća i da značajan broj primeraka svoje knjige dobije u vlasništvo. Uz saglasnost nagrađenog autora, zbirka priča CARPE DIEM (ambigvitetne istine) Đorđa Ćirjanića, biće objavljena u prvoj polovini ove godine.  O ostalim detaljima konkursa informisaćemo Vas uskoro i obavestiti vas o terminu svečane dodele nagrade.

Zvanično objavljujemo naslove odabranih rukopisa i imena Autora, koji će biti objavljeni u prvom Almanahu kratkih priča ZLATNI HRAST, u prvoj polovini ove godine. Almanah će biti objavljen bez finansijskog učešća Autora, a odabrani Autori će dobiti određen broj primeraka knjige u vlasništvo.

Voli vas Nova POETIKA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Нема производа у корпи. Нема производа у корпи.

0