Gole duše

Ana Bamdad

3 recenzije korisnika

1.100,00 RSD

Nema na zalihama

Category Tag

„Prvoklasni duhovni vodič koji govori o tome koliko su znakovi pored puta bitni i kako da ih prepoznamo. Raskršća stoje ispred svakog od nas i vode ka ispunjenju ili propasti. Želite da spasete dušu? Čitajte Anu Bamdad ili kupite antidepresiv. Ja sam se odlučio za Anu!“

Ljubiša Bojić, dr političkih nauka

 

„Knjiga koja ostavlja bez daha, otkriva zakopane emocije i ogoljeva dušu. Knjiga uz koju ćete  iskusiti ljubav, odanost, a možda i isceljenja svojih rana. Retki su oni koji imaju dara da tako divno i realistično dočaraju ljudsku dušu, a Ana, sasvim sigurno, spada među retke.“

Tanja Pejić, prof. engleskog jezika

Težina0,35 kg

3 recenzije za Gole duše

 1. Maja Bogdan, Srbija

  Pročitala sam mnoge knjige iz psihologije, raznih budjenja svesti i podsvesti, puste filozofije… Vaša knjiga daje odgovore i preporučiću je kao najbolji vodič kroz život, radjanje, vrednost, smisao. Knjiga je bukvalno Živa!

 2. Ljija

  Malo je reći da mi se knjiga svidela. Rusofil u dusi, romantik po prirodi a lekar po profesiji. Dotaklo me je toliko da me ponekad zabolelo. Odavno nisam čitala ništa sto sam gotovo fizički osećala. Knjige su mi se ili dopadale, ili nisu. Gole duše su me razotkrile, najskrivenije misli izbacile na svetlost dana. Mislim da je to doživeo svako ko se usudio da se pogleda u ogledalo posle pročitanog štiva. Pišite dalje. Čekam sa nestrpljenjem!

 3. Matilda M. Đokić, CG

  Draga Ana… knjiga je božanstvena… toliko ljubavi je utkano ovdje… čitala sam je sa dużim pauzama.. jer sam živjela svu tu ljubav… nevjerovatno.
  Ljubav Aleksandra i Sofije me dotakla u dušu… vjerjuj mi da sam živjela svako njihovo pismo… svaki razgovor… Fascinantno je i to koliko dobro je odrađena tema borbe jedne porodice sa bolešću… sve te emocije koje je prate. Već sutra knjiga ide dalje na čitanje!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *