Najčitanije

NAPUŠTAJUĆI VETROGRAD – Stefan Kirilov

1 customer review

800,00 RSD

Category

Stefan Kirilov – NAPUŠTAJUĆI VETROGRAD

Posle tri objavljene knjige pesama, Stefan Kirilov se predstavlja svojim prvim  (izuzetno dinamičnim i vrednim) romanom… Među stranice dela sabralo se šest godina života mladog autora, od dana kada ga je život počastio facijalisom pa sve do trenutka iz koga evocira svoje uspomene na poslednje tinejdžerske dane koji bi trebalo da odišu bezbrižnošću i lakoćom postojanja. Međutim, iz prizme mladog čoveka, tek kročilog na prag zrelosti za koji je od detinjstva pripreman „očima punim snova sa iskrama spremnim da zapale svet”, otkriće da nikada ne možeš biti pripremljen za sivilo naše stvarnosti „potrošenih, bednih i napaćenih ljudi, na korak od samouništenja” i započeti sopstvenu borbu za bekstvo iz tamnih dubina dna ka kome vuče njegov košavom raznošen rodni Vetrograd, pišući svedočanstvo o „pogrešnom srastanju” mladih naraštaja zemlje Srbije…

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: [email protected] i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 8 eura + troškovi poštarine).

Biografija Autora

Stefan Kirilov

1 recenzija za NAPUŠTAJUĆI VETROGRAD – Stefan Kirilov

  1. Aleksandar Ašković

    Brutalno iskrena knjiga o hororu odrastanja jedne neshvaćene umetničke duše u provinciji protkana sa iskrenim opisima alkoholisanja i dešavanja.Kraj detinjstva i početka odrastanja i suočavanja sa životom u Srbiji. Za jednog mladog autora izuzetno dobar i zanimljiv stil. Knjiga je na momente tešak , na momente depresivna ali sarkazam koji provejava korz ovo delo će vma olakšati njeno čitanje. Svaka preporuka.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 + twenty =