NAJČITANIJE 38%

NAPUŠTAJUĆI VETROGRAD – Stefan Kirilov

1 recenzija korisnika

500,00 RSD 800,00 RSD

Category

Stefan Kirilov – NAPUŠTAJUĆI VETROGRAD

(Za naručioce van Srbije – neophodno je uplatiti 16 eura na naš devizno-poslovni račun i knjiga će biti poslata na dostavljenu adresu (bilo gde u svetu). U cenu je uračunata poštarina. Instrukcije za uplatu pogledajte OVDE. Obavezno, u narudžbenici, ostavite ime i prezime, tačnu adresu za slanje knjige i Vaš broj mobilnog telefona).

Posle tri objavljene knjige pesama, Stefan Kirilov se predstavlja svojim prvim  (izuzetno dinamičnim i vrednim) romanom… Među stranice dela sabralo se šest godina života mladog autora, od dana kada ga je život počastio facijalisom pa sve do trenutka iz koga evocira svoje uspomene na poslednje tinejdžerske dane koji bi trebalo da odišu bezbrižnošću i lakoćom postojanja. Međutim, iz prizme mladog čoveka, tek kročilog na prag zrelosti za koji je od detinjstva pripreman „očima punim snova sa iskrama spremnim da zapale svet”, otkriće da nikada ne možeš biti pripremljen za sivilo naše stvarnosti „potrošenih, bednih i napaćenih ljudi, na korak od samouništenja” i započeti sopstvenu borbu za bekstvo iz tamnih dubina dna ka kome vuče njegov košavom raznošen rodni Vetrograd, pišući svedočanstvo o „pogrešnom srastanju” mladih naraštaja zemlje Srbije…

 

1 recenzija za NAPUŠTAJUĆI VETROGRAD – Stefan Kirilov

  1. Aleksandar Ašković

    Brutalno iskrena knjiga o hororu odrastanja jedne neshvaćene umetničke duše u provinciji protkana sa iskrenim opisima alkoholisanja i dešavanja.Kraj detinjstva i početka odrastanja i suočavanja sa životom u Srbiji. Za jednog mladog autora izuzetno dobar i zanimljiv stil. Knjiga je na momente tešak , na momente depresivna ali sarkazam koji provejava korz ovo delo će vma olakšati njeno čitanje. Svaka preporuka.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *