NAJČITANIJE

SILE DOBRA I ZLA – Miroslav Miki Tomić

4 recenzije korisnika

1.200,00 RSD

Category

Miroslav Miki Tomić – SILE DOBRA I ZLA

(Za naručioce van Srbije – neophodno je uplatiti 20 eura na naš devizno-poslovni račun i knjiga će biti poslata na dostavljenu adresu (bilo gde u svetu). U cenu je uračunata poštarina. Instrukcije za uplatu pogledajte OVDE. Obavezno, u narudžbenici, ostavite ime i prezime, tačnu adresu za slanje knjige i Vaš broj mobilnog telefona).

U ovom romanu punom dramatičnosti, neiscrpne mašte, fantastičnih pustolovina, sila stvarnih i nestvarnih bića, dubokih misli i poruka, jasnih ciljeva i pouka, uživaćete u svakoj stranici. Na njima ćete zajedno sa likovima leteti beskrajnim svemirskim prostranstvima, horizontima iza portala koji su tu oduvek, samo nevidljivi ljudskom oku, iza kojih se skriva jedan čitav svet planeta i sazvežđa nastanjenih mnogobrojnim kosmičkim civilizacijama i ratničkim narodima…

 

 

4 recenzije za SILE DOBRA I ZLA – Miroslav Miki Tomić

 1. Makra Zoran

  Odlična radnja romana, za prave ljubitelje naučne
  fantastike i avnturističkog duha. Misterije, otkrivanja drevnih tajni, biblijska proročanstva, kosmička putovanja, teloportacije, portali…sve ovo prati radnju romana uz dosta komičnih i ljubavnih zapleta glavnih likova koji su izvrsno oslikani kao i dijalozi između njih i pretočeni na papir. A sviđa mi se i to što roman skriva dosta mudrih pouka i misli. Svaka čast autoru na izvarednom delu. Sve preporuke.

 2. Maja

  Pustolovina, ljubav, misterija iz proslosti i uzbudjenje koje donosi buducnost. Pisac se potrudio da odlicno opise sve, tako da se stvore najjasnje slike u glavi. Vidim ovu knjigu i na film. Sve preporuke! Uzivajte u ovoj pustolovini.

 3. Stefan Vugdelic

  Slikovit roman sa zanimljivim likovima.Glavni lik Majki je extra zanimljiv.Ali i svi ostali.Najsipatičniji su mi odnosi i dijalozi izmedju muških i ženskih likova. Gde se radjaju emocije iznedju njih al koje potajno prikrivaju hedni id drugih. Roman je pun misterijoznih dogadjajw iz prošlosti koji su veoma lepo iskombinovani sa budućnošću. Bravo za autora.

 4. Jasmina

  Roman pun pustolovina i zapleta. Pun pouka i poruka. I sa veoma velikom maštom napisan. Likovi zanimljivi i veoma živasno ispisani dijalozi medju njima. Sve preporuke

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *