20%

OVO MALO ISTINE (CRNA ŽENA) – Mirjana Antonović

1 recenzija korisnika

700,00 RSD 880,00 RSD

Category

Mirjana Antonović – OVO MALO ISTINE

Intrigantna, autobiografska, romansirana, bogata i filmski dinamična priča Amerikanke srpskog porekla, Miriam Antonovich (Mirjane Antonović). Priča žene kojoj je Kićo Slabinac ispevao najveći ewergreen hit ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ŽENE, žene koja je bila top model mnogih modnih magazina i koja je rešila da se pisanom istinom bori za životnu pravdu. Roman je tražen na svim kontinentima…

(Za naručivanje van Srbije cena je 7 eura + troškovi poštarine. Dovoljno je da naručite knjigu, ostavite svoje podatke i mi ćemo Vam poslati uput za uplatu).

 

1 recenzija za OVO MALO ISTINE (CRNA ŽENA) – Mirjana Antonović

  1. nikola.sipetic

    Ako postoji naučna fantastika uvijena u foliju svakodnevnog života knjiga „Ovo malo istine“ će Vam svakako to dokazati. Pri tom nisam misliona futurističku naučnu fantastiku, već na onu Rusku metafiziku koju smo sretali u filmovima Tarkovskog. Roman koji sam pročitao je ostavio efekat nekog filma koji nije nalik nijednom pre a filmofil sam veliki. Toliko zapleta, toliko raspleta i triler pozicija koje ni Šerlok Holms ne bi mogao da odgonetne. Ovu Autobiografiju je režirao Bog lično a zapisala je učesnica iz njegovog scenarija, gospođa Mirjana Antonović. Sve pohvale za ovo delo koje je nastalo od pritiska žute štampe. Neko bi ovo delo u startu podveo pod bestseler beletristiku, međutim, knjiga će Vas razuveriti već u prvim rečenicama. Jako mi se dopada što je knjiga dopunjena fotografijama glavnih junaka. Tako da opis koji ste stekli tokom čitanja savršeno odgovara fotografijama koje potvrdjuju da su likovi iz ove naučne fantastike realni, da su naše gore list i da život piše zaista najbolje Romane. Smatram da će se dugo pričati o ovoj knjizi.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *