NAJČITANIJE 29%

SPASI ME OD SEBE (drugo izdanje) – Nikola Đokić

700,00 RSD 990,00 RSD

Nema na zalihama

Category

Nikola Đokić – SPASI ME OD SEBE  (treće izdanje)

Roman odiše modernizmom i u svojoj neobičnoj strukturi – poput prstena sve počinje i završava se rečima koje nisu njegove, a sve unutar toga je stegnuto okvirom u kome se mešaju perspektive pripovedača i isprepletano dominirajućim kontrastom: vrhovi ljubavi – ponori patnje. Dinamiku i golicavo interesovanje šta će biti dalje daju i Nikolini citati koji naslovima nagoveštavaju svako poglavlje.

Iako roman predstavlja borbu između ljubavi i očaja, življenja i odustajanja i sizifovski napor da se u svetu apsurda i otuđenosti prona-đu idealne polovine, njim stalno promiče jedna malena nada. Da ćemo, ako oslušnemo, spoznati i udahnuti dubine onih koje volimo. Na taj način izbeći ćemo gorka pitanja koliko zapravo poznajemo one koji su nam bliski. Umesto njih, udahnućemo im život, a sebi doneti sreću koja ne prolazi.

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com. Cena knjige za inostranstvo je 17 eura sa uračunatim troškovima poštarine). Neposredno po uplati na devizni račun izdavača knjiga će biti dostavljena na poslatu adresu, bilo gde u svetu.

Instrukcije za deviznu uplatuEUR correspodent is: AGRIFRPP – Credit Agricole Paris / Acc. With Institution: 57A: MEBARS22 CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad / Beneficiary: 59: IBANRS35330007140003763332 / NOVA POETIKA BEOGRAD, ZRENJANINSKI PUT 144, BORČA

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SPASI ME OD SEBE (drugo izdanje) – Nikola Đokić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *