SVJETOVI – Milan Radulović

900,00 RSD

Category

Milan Radulović – SVJETOVI

Kada jedan nagrađivan i cenjen naučni radnik iz oblasti hidrogeologije odluči da se posveti umetnosti i napiše svoj književni prvenac, pitanje je da li će u tome biti jednako uspešan kao u svojoj struci. Međutim, kada je Milan Radulović svoje misli preneo na papir i stvorio delo Svjetovi, postalo je jasno da on ne samo da je od Boga nagrađen svestranim umom i spisateljskim talentom, već i da je crnogorska književna scena dobila još jednog pisca koga tek čeka blistava umetnička budućnost…

U nadrealistički ispisanim snovima Petra-Luke Barovića data je i poruka romana. U najdubljim ćoškovima njegove podsvesti nalaze se svi odgovori: da stihije mladog srca željnog ostvarenja snova vode samo ka kobi sudbine, noseći umesto radosti očaj, umesto spokoja teskobu i bespoštednu borbu za opstanak, kome su jedine slamke spasa primanje božanskog u svoje biće i vera u Boga. Sa tako oplemenjenom i posvećenom dušom čvrstim korakom se hodi kroz svet i njegovo kamenje spoticanja pretvara u ploče božjeg blagoslova.

Za naručioce van Srbije – neophodno je uplatiti 17 eura na naš devizno-poslovni račun i knjiga će biti poslata na Vašu adresu (bilo gde u svetu). U cenu je uračunata poštarina. Instrukcije za uplatu pogledajte OVDE. Obavezno, u narudžbenici, ostavite ime i prezime, tačnu adresu za slanje knjige i Vaš broj mobilnog telefona.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SVJETOVI – Milan Radulović“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

8 + 3 =