U PAKLU NEMA SUZA – Milan Jokić

700,00 RSD

Categories,

Milan Jokić – U PAKLU NEMA SUZA

Da se unutar korica jedne knjige mogu pronaći različiti žanrovi istog pisca nije ništa novo ni neobično, ali da svaki za sebe postoji kao malo zasebno delo, a zajedno čine veliku, zajedničkom temom okamenjenu celinu, nije lako postići. Upravo u tome je uspeo mladi pisac Milan Jokić u svom književnom prvencu U paklu nema suza. Pa od tri niti svojih misli stvorio jednu čvrsto upletenu vrpcu, onu koja povezuje i kida, davi i oslobađa, vuče na dno i pruža se kao spas – budeći u svakom čitaocu ono što mu leži na srcu.

Ispisujući stranice dela, autor nas je upoznao sa svojim talentom da stvara i poeziju i prozu, nudeći nam tako različite načine izražavanja i privilegiju da sami ocenimo i procenimo koja mu „bolje pristaje“. I svako će odabrati da li je izraz najjači u prvom delu – psihološkoj pripoveci, drugom – omanjem modernom romanu-distopiji ili trećem – poeziji savremene snage i misli upakovane u napušteno ruho rima.

Za naručioce van Srbije – neophodno je uplatiti 15 eura na naš devizno-poslovni račun i knjiga će biti poslata na Vašu adresu (bilo gde u svetu). U cenu je uračunata poštarina. Instrukcije za uplatu pogledajte OVDE. Obavezno, u narudžbenici, ostavite ime i prezime, tačnu adresu za slanje knjige i Vaš broj mobilnog telefona.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „U PAKLU NEMA SUZA – Milan Jokić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *