NAJČITANIJE

BORBA SA SAMIM SOBOM – Nenad Ilić

600,00 RSD

Nema na zalihama

Category

Nenad Ilić – BORBA SA SAMIM SOBOM

Na ovim stranicama uči se kako biti najjači u najvećoj slabosti, kako tragati za rešenjem a ne problemom, kako plesati u najvećoj oluji života, kako od bolesti stvoriti protivnika u ringu za koga ne postoji opcija sem nokauta i zašto niko drugi ne može da nam pomogne toliko koliko možemo sami sebi. I ono najvažnije – kako biti pobednik kada je snaga koja je u nama jedino oružje u borbi.

Ova knjiga nije namenjena samo onima koji su oboleli od multiple skleroze, transverzalnog mijelitisa ili drugih neuroloških oboljenja. Ona nije ni samo za ljude koji imaju teže ili lakše zdravstvene probleme. Ona je tu za sve emotivce, senzibilne osluškivače sopstvene duše koji od njenog čitanja jedino mogu da se oporave, pronađu snagu i ožive nadu u svaki naredni dan koji pristiže. Ona je poklon jedne duše svakoj kojoj je pomoć potrebna, one koja je pobedila samu sebe, posle koje više ništa nije nemoguće ni nedohvatljivo.

Za naručioce van Srbije – neophodno je uplatiti 14 eura na naš devizno-poslovni račun i knjiga će biti poslata na Vašu adresu (bilo gde u svetu). U cenu je uračunata poštarina. Instrukcije za uplatu pogledajte OVDE. Obavezno, u narudžbenici, ostavite ime i prezime, tačnu adresu za slanje knjige i Vaš broj mobilnog telefona.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BORBA SA SAMIM SOBOM – Nenad Ilić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *