Poštovani Autori,

rollup_izdanja2016_sajtRedakcija izdavačke kuće Nova POETIKA Vas poziva da uzmete učešće u maratonskoj promociji izdanja, objavljenih pod našom etiketom u toku 2016. i 2017. godine. 

Pravo učešća imaju svi autori (iz Srbije i inostranstva) koji su objavili knjigu u našoj kući i žele da svoje objavljeno Delo promovišu u centru Beograda, u polučasovnom terminu i u desetočasovnom programu.

Nova POETIKA i Beti FORD obezbeđuju tehničku i organizacionu podršku za održavanje ove maratonske, literarne svetkovine.

Pored učesnika programa, prodajno će biti izložena naša odabrana izdanja, koja možete nabaviti po specijalnim cenama, sa posebnim popustom za ovu priliku.

Književno-promotivni maraton Nove POETIKE biće održan u subotu, 30.09.2017. godine. Počinje u 16:00 i traje do ponoći. Program će biti oplemenjen i muzičkim programom. Imena svih učesnika programa biće objavljena do 15.08.2017. 

Prijave za učešće na manifestaciji ćemo primati do 01.09.2017. 

Ne propustite jedinstvenu priliku za promovisanje svoje knjige i druženje sa našim brojnim Autorima, prijateljima i posetiocima književno-promotivnog maratona Nove POETIKE, u najvećem i najumetničkijem beogradskom klubu.

Pozovite svoje prijatelje i dođite da se provedemo i damo doprinos širenju literarne kulture i umetnosti.

Prijave za učešće slati na: info@novapoetika.com

Važne vesti: 62. BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA 2017. & KONKURS ZA NAJBOLJU KNJIGU & KAKO OBJAVITI KNJIGU U NAŠOJ KUĆI (uput)

Voli Vas Vaša Nova POETIKA

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0