ZIMSKI SAJAM KNJIGA 2021. u Beogradu

Dragi Prijatelji i dragi Autori,

Nova POETIKA je, kao i drugi srpski izdavači, bila uskraćena za prisustvo na Velikom MEĐUNARODNOM SAJMU KNJIGA U BEOGRADU ove i prošle godine iz dobro nam poznatih razloga, pa je stoga odlučila da prihvati poziv za učešće na ZIMSKOM SAJMU KNJIGA u Beogradu. ZIMSKI SAJAM KNJIGA biće održan od 23.12.2021. do 31.12.2021. godine u KOMBANK DVORANI (bivši Dom Sindikata), na Trgu Nikole Pašića br.5, u centru Beograda. Radno vreme za posetioce sajma je od 12.00 do 21.00 časova. Pozivamo naše Autore i Prijatelje da uzmu aktivno učešće u održavanju ove knjiške svetkovine, koja nam je više nego potrebna. Ulaz na sajam je besplatan za posetioce.

Prostor na sajmu je ograničen i na tipskom štandu je moguće izložiti oko 80 izdanja. Nova POETIKA će svoj štand rekonstruisati i adaptirati, kako bismo mogli izložiti više naslova od ponuđene opcije. Stoga, prvenstveno pozivamo Autore izdanja objavljenih u našoj kući od od novembra 2019. do danas, koji nisu imali prilike da svoja izdanja izlože i promovišu na “velikom beogradskom sajmu knjiga”, na aktivno učešće na ZIMSKOM SAJMU KNJIGA 2021. Suizlagač i suorganizator našeg predstavljanja na ovogodišnjem sajmu je Izdavačka agencija NOVA ARTIJA iz Paraćina, sa kojom Nova POETIKA ima razvijene poslovne odnose definisane ugovorom o poslovnoj saradnji.

Za sve naše Autore, koji su objavili svoja izdanja u našoj kući poslednjih nekoliko godina, neophodna je uplata simbolične participacije za izlaganje u iznosu od 1.000,00 RSD, kako bismo uspešno opremili i adaptirali štand za veći broj naslova. Uplatom pomenutog iznosa Autori će obezbediti istaknuto i vidno izlagačko mesto na našem štandu za svoju knjigu. Uz to će Autorima biti obezbeđena mogućnost predstavljanja svoje knjige (promocija, potpisivanje knjiga i druženje sa gostima) na našem štandu i u organizovanom klubu čitalaca, koji će biti aktivan za sve vreme trajanja sajma.

Autori koji žele da za svoje knjige obezbede vidno i istaknuto mesto na štandu, sa mogućnošću korišćenja promotivnog prostora, mogu uplatiti participaciju od 1000,00 RSD na račun Nova ARTIJA br. 330-59001245-14, sa naznačenom svrhom uplate PARTICIPACIJA ZA SAJAM.

Autori koji žele da na vreme obezbede termin za promociju svojih izdanja neophodno je da odaberu dan i termin i o tome pošalju poruku na e-mail [email protected], sa naznakom TERMIN ZA PROMOCIJU KNJIGE.

Dobro nam došli na sajamsko druženje…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × three =

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.