Nova POETIKA, kao i prethodnih godina, učestvuje na 65. velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu (23.10.2022 – 30.10.2022). Poslednji, 64. sajam knjiga održan je 2019. godine i naša kuća je imala zapažen izložbeni nastup. Razlozi za neodržavanje sajma prethodne dve godine poznati su, pa se stoga više radujemo ovogodišnjoj svetkovini knjige.

Ove godine nastupamo sa više od 450 odabranih naslova, među kojima se nalazi bogata produkcija od poslednjeg održanog sajma do danas. Stoga sve naše Autore i Prijatelje s radošću pozivamo na aktivno učešće na ovogodišnjem sajmu. Pozovite svoje rođake i prijatelje da posete naš štand, kako bi se upoznali sa našim brojnim izdanjima i družili sa svima nama. Ovo je i jedinstvena prilika za upoznavanje autora i čitalačke publike, diskusije, razmenu iskustava i druženje, a i za povoljnu nabavku neke od odabranih knjiga iz naše produkcije. Za detaljne informacije o uslovima gostovanja naših autora na štandu pogledajte objavu OVDE.

Posebnost ovogodišnjeg predstavljanja naše kuće je prisustvo našeg prijatelja i saradnika (suizlagača) izdavačke agencije Nova ARTIJA iz Paraćina, koju predvodi naš tehnički urednik Vladica Milenković. Nova ARTIJA uspešno zauzima značajno mesto u srpskom izdavaštvu, pa je i ovo razlog više da nas posetite.

Nova POETIKA, na ovogodišnjem sajmu, nalazi se na galeriji hale 1 i veoma lako ćete nas naći. Ove godine dobili smo najveći štand na galeriji i bićemo lako uočljivi.

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja. Nova POETIKA Vas srdačno očekuje, a ulogu domaćina na našem štandu preuzimaju: Dragana Bečejski Cvetković (direktorka); Milomir Bata Cvetković (gl. i odg. urednik) i Vladica Milenković (tehnički urednik u našoj kući i predstavnik izdavačke agencije Nova ARTIJA).

Posebno pozivamo vas Autore da ne propustite priliku da i Vaša izdanja budu promovisana na najvećoj svetkovini knjige, jer uspešnost našeg izlaganja zavisi prvenstveno od Vašeg prisustva. Štand Nove POETIKE je otvoren za sve poklonike umetnosti, a mi smo raspoloženi za druženje i saradnju. Svaki naš autor ima slobodu da pozove svoje prijatelje i čitaoce u terminima koje sam odabere, a mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini i pružimo Vam podršku u promovisanju dela.

Pozivamo Autore da se prijave za učešće na ovoj svetkovini na e-mail: novapoetika@gmail.com sa naznakom UČEŠĆE NA SAJMU KNJIGA…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Нема производа у корпи. Нема производа у корпи.

0