Uputsvo za slanje rukopisa klikom na sličicu

Poštovani Autori i dragi Prijatelji,

 

Nova POETIKA, početkom svake kalendarske godine, započinje pripreme za svoj godišnji nastup na velikom, međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, na kome je naša kuća prisutna prethodnih 9 godina. Kao i prethodnih godina, pripreme za 65. sajam, 2020. godine karakteriše značajna produkcija Nove POETIKE. Do prethodnog, proteklog 64. sajma, objavili smo 41 novi naslov i veoma smo ponosni na obimnu produkciju, koja podrazumeva znatno interesovanje za objavljivanje knjiga u našoj kući. Autori se posebno zanimaju za objavljivanje u našoj kući baš u letnjem periodu, u mesecima kada u našu redakciju pristiže značajan broj rukopisa.

Interesovanje za objavljivanje u novoj POETICI raste, iz godine u godinu, za šta smo veoma zahvalni našim Autorima i čitaocima i što dokazuje da se naša „misija“ popularizacije domaće književnosti novih i inovativnih Autora može smatrati uspešnom.

Za mnoge Autore, veliki beogradski sajam knjiga ima poseban značaj i većini Autora je ambicija da njihova knjiga započne život na ovoj manifestaciji, ili neposredno pre početka sajma… Stoga Vas molimo da svoje rukopise šaljete na vreme, na adresu naše redakcije, a najkasnije do 31.07.2020. godine, kako bi Vaše Delo bilo predstavljeno na ovoj prestižnoj, evropskoj svetkovini knjige.

Svim Autorima koji rukopise pošalju pre pomenutog datuma, a čiji rukopisi budu prihvaćeni za objavljivanje, garantujemo da će njihova knjiga započeti svoj život najkasanije na početku sajma, 25.11.2012. i biti dostojanstveno predstavljena na našem štandu, u hali 1 beogradskog sajma…

Štand naše kuće se, kao i svake godine, nalazi na galeriji hale 1 beogradskog sajma.

Dobro nam došli.

Voli Vas Vaša Nova POETIKA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Нема производа у корпи. Нема производа у корпи.

0