MOJ PAS GARA – Nikola Jovčić

600,00 RSD

Categories,

Nikola Jovčić – MOJ PAS GARA

Velika je sreća kada odrastao čovek uspe da sačuva dete u sebi, a prava umetnost kada takav pisac uspe da prenese sva svoja sećanja iz detinjstva začinjena dečjom nevinošću, bezazlenošću i nepomućenim srcem koje u to najlepše doba najčistije voli. Upravo ćete se sa svim ovim susresti kada budete u ruke uzeli roman Nikole Jovčića MOJ PAS GARA.
Nikola je sedmogodišnji dečak koji živi na periferiji Beograda. Jednoga dana, običnog kao što je svaki u njegovim dečačkim godinama, dogodiće se nešto što će mu zauvek promeniti život – u njegovo dvorište, neznano odakle ni kako, zalutaće veliki crni pas koji će tokom odrastanja postati neraskidiva nit njegove sudbine sa najlepšim osobinama koje se mogu steći – ljubavlju, čovečnošću i plemenitošću…

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 6 eura + troškovi poštarine).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MOJ PAS GARA – Nikola Jovčić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *