NE MAŠI MI NOŽEM ISPRED NOSA (jutjub rijaliti) – Enna Mesaroš

700,00 RSD

Categories,

Enna Mesaroš – NE MAŠI MI NOŽEM ISPRED NOSA (jutjub rijaliti)

U današnje vreme kontroverznih rijaliti šou programa, koji, sviđalo se to nama ili ne, ulaze u živote velikog broja ljudi, stiže nam knjiga Ne maši mi nožem ispred nosa mlade spisateljice Enne Mesaroš u kojoj nas uvodi u stvaran život pred kamerama, ali iz potpuno drugog ugla od onog na koji smo navikli – iz perspektive takmičarke koja na sopstvenoj koži proživljava najneočekivanije i najnezaboravnije trenutke svog života dok je prate milioni gledalaca.

Lejla je dvadesetogodišnjakinja, glumica, spisateljica, humanitarka i jutjuberka. Kada nakon porodičnih nesuglasica dobije iznenadni poziv da uđe u rijaliti, prihvatiće u želji da se zabavi, ali i iskorači iz sopstvenog mikrosveta ne bi li u glavi poređala prioritete i izbistrila misli. Ono što ne zna je da je čeka najtežih i najlepših mesec dana života.

Prateći ovu izuzetno popularnu i za pojedine ljude formu koja maltene stvara zavisnost, svaki čitalac imaće utisak kao da je i sam ušao u zatvorenu kuću opremljenu kao iz snova, dok ga kamere prate dvadeset četiri sata dnevno sedam dana u nedelji, da je deo zadataka čija se pravila u hodu menjaju, da je na vetrometini kako ostalih takmičara, tako i gledalaca i da naizmenične osećaje skučenosti, tuge, radosti, besa i veselja oseća i sam na svojoj koži.

Za naručivanje van Srbije neophodno je da ostavite Vaše podatke – ime i prezime, tačnu adresu naručioca i broj mobilnog telefona – na mejl: novapoetika@gmail.com ili na info@novapoetika.com i izdavač će Vam poslati instrukcije za uplatu. Cena knjige za inostranstvo je 7 eura + troškovi poštarine).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NE MAŠI MI NOŽEM ISPRED NOSA (jutjub rijaliti) – Enna Mesaroš“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *