maja volk_andi_smallProf. dr Maja VOLK, univerzitetski profesor, dramaturg, multimedijalna umetnica i poznato medijsko lice, u prošlosti je bila suočena sa takozvanom „neizlečivom bolešću“. Posle, delimično uspešne operacije najtežeg oblika raka grla odrekla je „poslušnost“ zvaničnoj medicini i prihvatila se lečenja zdravom, sirovom hranom. Koncept korišćenja žive hrane i zdravog života je veoma jednostavan i nije teško prihvatiti ga. Unošenjem živih ćelija u organizam, moguće je podići imunitet do neslućenih granica i na taj način otkloniti opasnost od svake bolesti.

Maja VOLK je danas, kako sama tvrdi, trajno zdrava osoba i nesebično deli svoja iskustva sa svakim ko želi da živi zdravo, srećno i dugovečno.

Ona je obrazovana, autentična i svoja, svestrana profesorka, umetnica, mama, veliki poznavalac zdravih stilova života i lekovitosti ishrane sirovim biljnim namirnicama. Nakon što je pobedila rak, Maja VOLK tvrdi da ne postoje neizlečive bolesti, nego neizlečivi ljudi. Ona živi u skladu sa prirodom. Priroda joj daje sve što joj je neophodno za opstanak, pre svega za njenu ishranu. Nesebično deli svoje znanje i ukazuje na greške koje je i sama pravila u pređašnjem životu, kada je previsoku cenu svojih ambicija i loših navika platila svojim zdravljem.

Nova POETIKA  je ekskluzivni izdavač i distributer knjiga Maje VOLK. Za Vaše knjižare, markete i prodavnice zdrave hrane, kod nas možete poručiti svih šest Majinih knjiga o zdravoj ishrani po najpovoljnijim uslovima;

E-mail: info@novapoetika.com

Telefon: 061/7206270

Za avansno plaćanje na knjižarske cene odobravamo rabat od 50%

Za plaćanje u roku od 30 dana na knjižarske cene odobravamo rabat od 40%.

Sve knjige Maje Volk – OVDE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0