Dragi Autori i Prijatelji,

Dodeljena je nagrada za najbolju kratku priču. Kompletnu informaciju pročitajteOVDE.

Nova POETIKA je uspešno privela kraju prvi konkurs za kratku priču. Konkurs je raspisan u okviru novopokrenute akcije PODRŠKA PISCIMA KRATKIH PRIČA, kako bismo motivisali svoje Autore da se izražavaju i kroz ovu formu autorskog pisanja.

O nagrađenoj knjizi i odabiru rukopisa za objavljivanje odlučivaće tročlani žiri u sastavu: Dragana Bečejski Cvetković (direktorka naše kuće); Zoran Bognar (književnik, stručni saradnik i stalni član naše redakcije) i Milomir Bata Cvetković (glavni i odgovorni urednik naše kuće).

Ime nagrađenog Autora biće objavljeno najkasnije do 01.02.2022. godine. Do tada će biti objavljena i imena odabranih rukopisa i Autora, koji će biti objavljeni u prvom Almanahu kratke priče ZLATNI HRAST, u prvoj polovini ove godine. Almanah će biti objavljen bez finansijskog učešća Autora, a odabrani Autori će dobiti primerke knjige u vlasništvo.

Nagrađeni Autor će dobiti mogućnost da realizuje štampano izdanje zbirke priča u našoj kući, bez ikakvog finansijskog učešća i da značajan broj primeraka svoje knjige dobije u vlasništvo. O svim detaljima konkursa informisaćemo Vas do 01.02.2022.

Autori čije priče budu prihvaćene za objavljivanje, a ne uđu u uži izbor za objavljivanje u Almanahu, dobiće mogućnost da knjigu objave u našoj produkciji pod povoljnim uslovima.

S ponosom Vam predstavljamo imena Autora koji su poslali svoje priče na konkurs. Iznad očekivanja, za manje od mesec i po dana, na konkursu je učestvovalo 125 Autora iz desetak zemalja sa više od 500 poslatih kratkih priča, što ovaj konkurs čini i regionalnim i međunarodnim.

Pod ovogodišnjim sloganom ČITAĆEMO SE MI JOŠ redakcija Nove POETIKA Vam želi zdraviju, mirniju i kreativniju 2022. godinu…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.

0